Skate park u Sisku brzo napreduje vrijeme je odlično i sve ide prema planu. U ovoj fazi rada već primječujemo koliko zapravo različitih veličina ,visina i krivulja ima u skate parku . Takva raznolikost činit će skate park zanimljivim i super vozljivim za sve uzraste i razne korisnike skate parka.

Iako se držimo strikno skice i plana skate parka već smo napravili male preinake i dodatke o svome trošku jer će zbog tih malih sitnica skate park biti bolje vozljiv a to i jest naš krajnji cilj.  Skate park poput ovog od 350 kvadratnih metara zadovoljit će sve potrebe cijelog grada i okolice a i takva kvadratura zadovoljava potrebe za organiziranje natjecanja na nivou cijele Hrvatske što je i bio cilj grada Siska i njegovih korisnika.

Jedna od stvari koja nam otežava rad je jako sunce koje brzo suši beton ali u svakom slučaju i to je bolje od kiše i snijega. Skate park nije velikih gabarita ima samo 350 kvadratnih metara ali zadovoljavt će potrebe cijele opčine ali i skate natjecanja na državnom nivou.

više slika sa projekta očekujte u narednim danima. Do tada slobodno kliknite na naš Facebook Page

https://www.facebook.com/betonskiskateparkovi/