KAKO DOBITI SKATE PARK U MOM GRADU

Pokušat ćemo odgovoriti na najčešća pitanja koja muče korisnike (skatere, BMX-ere, udruge, klubove, itd.), ali i gradske strukture i njihove predstavnike (gradske urede, vijeća, gradonačelnike, pročelnike i sl.) te objasniti i odvojiti procese s obje strane.

ZA KORISNIKE SKATE PARKA

Priča o skate parku najčešće kreće upravo od vas, korisnika, ili od skupina ljudi u čijem je interesu da u konačnici korisnici budućeg skate parka uživaju.

Imate veliku želju da dobijete skate park? Naravno. Svi mi uživatelji ekstremnih sportova želimo skate park, jer je skate park mjesto u kojem ćemo provoditi naše dragocjeno vrijeme; sate, dane i godine.

SAZNAJ VIŠE

ZA GRADSKE I LOKALNE SAMOUPRAVE

Ako vaš grad ili lokalna samouprava ima želju zgraditi skate park, onda vjerovatno razumijete koliko je skate park bitan u mobilnosti kod djece odmah nakon što prerastu dječje igralište.

Kao i svugdje u svijetu gotovo da nema djeteta od desetak godina koje kod kuće nema skate, BMX, role ili romobil. Voze ih na ulici, parkiralištima ili gradskim trgovima te betonskim igralištima. Skate park je sportski poligon i igralište specijalno napravljeno za sve njih i u njemu će provoditi sate, dane i godine, a mnogi će tamo biti doslovno svakodnevno.

SAZNAJ VIŠE

ŽELITE SKATE PARK U VAŠEM GRADU?

Zatraži svoj park